3D szexfilmek a lengyel UPC tékájában

A UPC Polska háromdimenziós felnőtt filmekkel bővítette VoD (video-on-demand) kínálatát.

UPC Polska - csábító 3D tartalmak

 

A luxemburgi Liberty Global tulajdonában álló UPC lengyelországi hálózatában elérhető videotéka (VoD) immár a 3D-s felnőtt tartalmakat is kínál nézőinek – közölte a Broadband TV News.

A UPC Polska videotárjában húszperces szexfilmek érhetők el 3D-ben – a kábelcég két csomagjában is. A klipek megtekintése egyenként 15 zlotyiba, vagyis nagyjából ezer forintba kerülnek, de a Xotic kábelcsomag előfizetői havi húsz zlotyis átalánydíjért havi 25 klipet tekinthetnek meg.

Mielőtt a kábelcég hazai előfizetői összehasonlítják saját digitális előfizetésüket a lengyel kínálattal, érdemes megjegyeznie, hogy a UPC Lengyelországban már mintegy 2500 filmet kínál mindenféle műfajból, a felhozatal mintegy fele (1200 film) ingyenesen érhető el a szolgáltatónál.

A UPC, amely Magyarországon a kábelszolgáltatók közül tavaly elsőként demonstrálta, hogy hálózatát – egyébként extrém rövid idő alatt – műszakilag teljesen felkészítette a 3D adások továbbítására, egyelőre nem kínál 3D-s tartalmakat hazánkban a csatornaválasztékban. Igaz, a szolgáltató szerint egy korábbi kísérleti adása, a Real Madrid és a Barcelona egy tavalyi összecsapása elérhető a UPC Magyarország videotárában.

A régióban legutóbb a UPC Romania jelentette be, hogy 3D-s adásokat sugárzó csatornával bővítette kínálatát. Akkor érdeklődésünkre a UPC-nél elmondták: a megfelelő minőségű 3D-s tartalomszolgáltatás hiánya, valamint a 3D-képes tévékészülékek alacsony száma miatt a UPC Magyarországon egyelőre csupán egy-egy kiemelkedő esemény háromdimenziós közvetítésében lát üzleti lehetőséget.

Forrás: Broadband TV News/3Dportal.hu

Print Friendly

Speak Your Mind

*